THAISE TAFEL HILVERSUM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 827 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Thaise tafel Hilversum. Meer weten? Ontdek meer

24 jun 2024 om 6:33 Lekker, maar als ik extra groente aanvink en er voor betaal verwacht ik ook wel echt wat extra groente te zien!
21 jun 2024 om 20:41 fantastisch genoten!
18 jun 2024 om 20:39 Zeer lekker eten
1 jun 2024 om 19:56 Geweldig lekker en fijne mensen, authentiek
31 mei 2024 om 10:27 Heerlijk gegeten! Goed warm. Snelheid
28 mei 2024 om 20:41 Heerlijk! Iedere keer weer
28 mei 2024 om 10:53 Als ik een blinddoek omhad,had ik waarschijnlijk niet geraden dat het Thais was, het was eetbaar maar zat niet te genieten, leek wel of de koks Hollands waren,ga er niet meer bestellen
26 mei 2024 om 20:47 De smaak van de Pad Thai was uitstekend maar er zat bijna geen roerei in en naar verhouding veel te veel tofu. Jammer.
20 mei 2024 om 10:48 Smaakvolle gerechten zoals we gewend zijn
17 mei 2024 om 20:40 Heerlijke thaise, verse smaak met veel groente en smaakvolle kippendijenfilet.
16 mei 2024 om 20:17 De levering kwam een kwartier te vroeg en die van mijn dochter drie kwartier. We konden dus niet tegelijkertijd eten.
16 mei 2024 om 19:54 Mega lekker, mega snel!